17
ΧΡΟΝΙΑ

Η εταιρεία MOURTZIS PACK ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2000, με έδρα την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης έχοντας ως αντικείμενο την εμπορία και διάθεση ειδών συσκευασίας.

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία MOURTZIS PACK ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2000, με έδρα την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης έχοντας ως αντικείμενο την εμπορία και διάθεση ειδών συσκευασίας. Η εταιρεία MOURTZIS PACK καθιερώθηκε ως ένας από τους πιο φημισμένους προμηθευτές στην Βόρεια Ελλάδα με συνεχή βελτίωση. Λόγω των διαρκών αυξανόμενων αναγκών των πελατών της και με όραμα την προοπτική επέκτασης της εταιρείας ιδρύθηκαν και σε δεύτερες εγκαταστάσεις στο 11ο ΧΛΜ. Θεσσαλονίκης – Νεοχωρούδας στην Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης. Σκοπός της εταιρείας είναι να καλύψει κάθε ανάγκη στον τομέα της συσκευασίας τροφίμων.

Το εύρος των προϊόντων, η αξιοπιστία, η ποιότητα και η ταχύτητα εξυπηρέτησης σε συνάρτηση με τις προσιτές τιμές, είναι τα χαρακτηριστικά που την διακρίνει και την καθιστά την πρώτη σας επιλογή.

Όραμα και Στόχοι

Οι θεμελιώδεις αξίες που καθορίζουν την εταιρεία αλλά και το προσωπικό της είναι η ακεραιότητα, η δημιουργικότητα, η συνεργασία και η συνέπεια. Μέσα από την τακτική εφαρμογή αυτών των αρχών, συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες αξίας προς τους πελάτες της και να εκπληρώνει με συνέπεια τους στόχους της.

Τα βασικά πλεονεκτήματα είναι τα εξής:

  • Άριστη ποιότητα και σταθερότητα
  • Πλήρης και ευρεία γκάμα προϊόντων
  • Εμπειρία και εξειδίκευση
  • Εξυπηρέτηση και ευελεξία στην παράδοση των προϊόντων
17ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
2000ΠΕΛΑΤΕΣ
37ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
1000ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Γιατί να επιλέξετε εμάς?

ΤΙΜΗ

Προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Σας εγγυόμαστε υψηλή και πιστοποιημένη ποιότητα των προϊόντων μας.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Για εμάς όλοι οι πελάτες είναι στο επίκεντρο, είναι το ίδιο σημαντικοί και σας διαβεβαιώνουμε ότι έχουμε πλήρη κατανόηση των αναγκών σας.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Από το 2000 με πελάτες πάνω από 1500 εταιρείες σε όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες αποκτήσαμε την εμπειρία σε όλους τους τομείς.

ΠΑΘΟΣ

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και γι’αυτό το κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Οι καλές σχέσεις είναι κλειδί για μια επιτυχημένη συνεργασία. Αναπτύσσουμε μακροχρόνιες σχέσεις που είναι αμοιβαίως συμφέρουσες.