ΚΑΡΙΕΡΑ

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε,
Είναι τρόπος ζωής για εμάς.

Το ανθρώπινο δυναμικό είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της MOURTZIS PACK. Δίνουμε έμφαση στο πνεύμα συνεργασίας, ομαδικής δουλειάς και την συνεχή αναζήτηση καινοτόμων ιδεών. Σας προσκαλούμε στην ομάδα μας, για να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.

01

Οδηγός

Απαραίτητη προϋπηρεσία και γνώση της πόλης της Θεσσαλονίκης

Περιγαρφή

Ζητείται επαγγελματίας οδηγός φορτηγού που να φέρει στην κατοχή του δίπλωμα κατηγορίας Γ'

Αρμοδιότητες

Ασφαλή και γρήγορη μεταφορά προϊόντων από την έδρα μας προς τους πελάτες εντός Ελλάδος.

02

Πωλητής

Απαραίτητη προϋπηρεσία και γνώση της πόλης της Θεσσαλονίκης

Περιγραφή

Ζητείται εξωτερικός πωλητής για πωλήσεις χονδρικής. Απαραίτητα προσόντα κάτοχος ΙΧ αυτοκινήτου και μηχανής. Απόφοιτος λυκείου ή ανώτερου επιπέδου και καλή γνώση υπολογιστών. Εκτιμάται θετική και ευχάριστη προσωπικότητα με ομαδικό πνεύμα και επικοινωνιακή ευχέρεια, προσαρμοστικότητα και εχεμύθεια. Η εταιρεία προσφέρει εκπαίδευση στα προϊόντα.

Αρμοδιότητες

Να εντοπιστούν πιθανοί μελλοντικοί πελάτες και να καταρτιστούν χρονοδιαγράμματα συναντήσεων μαζί τους και παρουσίασης των προϊόντων. Να απαντηθούν ενδεχόμενες αντιρρήσεις και να κλείσουν συμφωνίες.

03

Αποθηκάριος

Απαραίτητη προϋπηρεσία 3 ετών σε ανάλογη θέση σε αποθήκη μεγάλης εταιρείας.

Περιγραφή

Ζητείται αποθηκάριος με ομαδικό πνεύμα, όρεξη για δουλειά και ευχέρεια εργασίας υπό πίεση. Απαραίτητα προσόντα κάτοχος ΙΧ αυτοκινήτου και η διάθεση συστατικής επιστολής

Αρμοδιότητες

Αποτελεσματική συλλογή εμπορευμάτων βάσει των παραγγελιών, ετοιμασία και τελικός έλεγχος παραγγελιών, μεταφορά και τοποθέτηση προϊόντων εντός αποθήκης, αποτελεσματική απογραφή προϊόντων και κάποιες βοηθητικές εργασίες εντός της αποθήκης.


    *ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΣΩΣΤΑ