Συχνές Ερωτήσεις

Η ενότητα Συχνές Ερωτήσεις αφορά σε γενικότερες ερωτήσεις που υποβάλλονται συχνά από τους ενδιαφερόμενους και κατά συνέπεια δεν μπορούν να συμπεριλάβουν το πλήθος των επιμέρους ατομικών περιπτώσεων ή να υποκαταστήσουν την πληρέστερη ενημέρωση που μπορεί να δοθεί μόνο από το προσωπικό της εταιρείας μας.

Εύκολα και γρήγορα καλώντας στα τηλέφωνα 2310 445.833 και 2310 445.190 ή με μια επίσκεψη στο κατάστημα της εταιρείας μας ή μέσω e-mail στον info@mourtzispack.com

Η ελάχιστη ποσότητα για τσάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας είναι μόλις 100kg ανά μέγεθος.

Η ελάχιστη ποσότητα για ποτήρια σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας είναι μόλις 4 κιβώτια (περίπου 8.500 ποτήρια).

Η εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε τα προϊόντα της να πληρούν τις προδιαγραφές καταλληλότητας και ασφάλειας της εσωτερικής και κοινοτικής νομοθεσίας. Σε περίπτωση ελαττώματος, γίνεται άμεση αντικατάσταση του προϊόντος με ίδιο ή άλλο ιδίων προδιαγραφών.

Καθημερινά από Δευτέρα ως Σάββατο 9:00 – 17:00 μπορείτε να επισκεφτείτε την εταιρεία μας ή να σας στείλουμε δείγματα στο κατάστημά σας.

Τα προϊόντα μας στην πλειοψηφία τους είναι εισαγωγής μας και λόγω της ποσότητας που εμπορευόμαστε στην χονδρική πώληση, έχουμε την δυνατότητα να διατηρούμε χαμηλές τις τιμές μας.

Για να έχουμε μια καλή μακροχρόνια συνεργασία, υπογράφουμε σε κάθε νέα παραγγελία ένα πολύ αναλυτικό δελτίο παραγγελίας που αναφέρει όλες τις προδιαγραφές και τις τυχόν αποδεκτές αποκλίσεις και σας καλύπτει για όλα τα πιθανά ενδεχόμενα της παραγωγής.

Καλό είναι σε κάθε πληρωμή να έχετε στο αρχείο σας και ένα αντίγραφο της μεταφοράς χρημάτων (για τραπεζικές πληρωμές) ή της απόδειξης είσπραξης (για πληρωμή σε υπάλληλο της εταιρείας μας).

Σε καμιά περίπτωση μη δώσετε χρήματα σε υπάλληλο ή συνεργάτη μας εάν δεν σας δώσει απόδειξη είσπραξης.

Με ένα σωστό προγραμματισμό του αποθέματός σας μπορείτε να υπολογίσετε να παραγγείλετε έγκαιρα για την προμήθεια των επώνυμων προϊόντων σας.

Σε περίπτωση που χρειαστείτε εκτάκτως κάποια ποσότητα με τη φίρμα σας, μπορούμε να σας δώσουμε ατύπωτα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Το site μας ανανεώνεται συνεχώς. Για καινούργιες αφίξεις προϊόντων μπορείτε να επισκέπτεστε το site μας ή ελέγχοντας τα e-mail σας για τις νέες μας αφίξεις.