Οι Υπηρεσίες μας!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

Πρωταρχικός στόχος και σταθερή προτεραιότητα για την MOURTZIS PACK ήταν πάντα, και παραμένει, η άμεση και απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη! Για να διασφαλίζει ότι ανταποκρίνεται, κάθε φορά, άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες και στις προσδοκίες των πελατών της, η εταιρία έχει κάνει δύο στρατηγικές επιλογές.

Διασφάλιση Ποιότητας

Κάθε προϊόν ξεχωρίζει για την ποιότητα και την ιδιαιτερότητα στον σχεδιασμό, για τη λειτουργικότητα, την αντοχή και την αξιοπιστία του. Στο πλαίσιο αυτό, η MOURTZIS PACK φροντίζει να επιλέγει προϊόντα που παρασκευάζονται από επιλεγμένες πρώτες ύλες , και από υλικά που φέρουν πιστοποιημένες προδιαγραφές.

Καλύτερη Εξυπηρέτηση

Για να βρίσκει πιο εύκολα και πιο σίγουρα, κάθε πελάτης, το είδος που αναζητά, όλα τα προϊόντα συνοδεύονται με απλές και ξεκάθαρες πληροφορίες ως προς το είδος ή την κατηγορία όπου ανήκουν (π.χ. ποτήρια, πιάτα, δίσκοι κλπ), τα υλικά από τα οποία παράχθηκαν, οδηγίες χρήσης, κλπ.

Περισσότερες Υπηρεσίες… στην υπηρεσία σας

Θέλετε κάτι ξεχωριστό; Μοναδικό, ίσως; Η MOURTZIS PACK αναλαμβάνει να τυπώσει για εσάς στα είδη που θα επιλέξετε το λογότυπο / σχέδιο της επιλογής σας! Πιο συγκεκριμένα, παρέχονται Ειδικές Λογοτυπήσεις:

01
Πλαστικών Ποτηριών
02
Χάρτινων Θηκών Μεταφοράς Ποτηριών (ποτηροθήκες)
03
Χάρτινων Κουτιών Μεταφοράς Φαγητού
04
Χάρτινων Κουτιών Μεταφοράς Πίτσας
05
Πλαστικές Σακούλες
06
Σακούλες Συσκευασίας Τροφίμων

Merchandising

Η παρακολούθηση των αναγκών του συνόλου των σημείων πώλησης αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό των προσφερόμενων υπηρεσιών της εταιρείας μας. Με άλλα λόγια βρισκόμαστε διαρκώς στο πλευρό των πελατών  μας.

Ο παραπάνω στόχος επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση 8 ειδικών συνεργατών, που παρακολουθούν και εφαρμόζουν αυστηρά τα  προγράμματα υποστήριξης των προϊόντων και εισηγούνται την επέκταση και βελτίωσή τους. Η παρακολούθηση λαμβάνει χώρα με επιτόπιο έλεγχο των σημείων πώλησης κατά άμεσο ή έμμεσο τρόπο.

Διαφημιστικά έντυπα, έλεγχος τιμών και αποθεμάτων, προσφορές και προωθητικές ενέργειες συμπληρώνουν τις υπηρεσίες της εταιρείας.